Rocker DÖDAR bonusen – Jag byter kort

Rocker Rocker Rocker….

Efter att ha fått 500 kronor i månaden, under nästan ett år, har självklart Rocker varit mitt bästa bonuskort. Det har gett mig 6000 kronor per år vilket är ett mycket stort steg mot målet på ”10 000 kronor per år”. Men nu är det annat ljud i skällan….

Först beslutade Rocker att bonusen skulle betalas ut som ”återbetalning på utnyttjad kredit”. Så jag blev tvungen att aktivera deras kontokredit och låna 500 kronor. Som tur är är kontokrediten gratis (än så länge) så jag behövde inte betala någon ränta. So far – ganska good.

Sen beslutade de att sänka bonusnivån. På PLUS går det nu att maximalt få 100 kronor och på PREMIUM 200 kronor. Detta alltså per månad. Från att taket varit 500 kronor för mig med PLUS så sänks det allts med 80 % till 100 kronor. Lägg till att betalar 29 kronor per månad vilket innebär att jag nu kan få en bonus på totalt 71 kronor – förutsatt att jag lånar 71 kronor från deras kredit…

Och vad ger andra kort?

Rocker har varit mitt självklara förstaval eftersom kortet gett mig 500 kronor per månad för att använda kortet för inköp på 10 000 kronor i månaden. Nu får jag 71 – om jag går via deras kredit.

  • Komplett – Hade gett 50 kronor – utan massa krångel
  • Everydaycard- Hade gett 100 kronor – visserligen med årsavgift på 295 kronor så ungefär samma bonus som på Rocker per månad.
  • Plutus – Ja det kan bli ett alternativ
  • Refunder Pay – Hade gett mig 100 kronor – första året är kortet gratis. Sen är det tveksamt om det är värt eftersom det kostar 495 kr per år.
Läs även...  Refunder – Nu även i fysiska butiker

Återkommer när jag bestämt mig.