Komplett Bonus – Så fungerar den

Komplett erbjuder ett gratis kreditkort med 0,5 % i bonus på alla inköp – och högre procent på vissa inköp. Ett bra vardagskort som ger bonus på allt.

Så hög bonus ger Komplett

Komplett har ett ganska enkelt bonussystem – till skillnad mot många andra.

  • 0,5 % på alla inköp (Vissa begränsningar exempelvis inte för spel)
  • 1 % på inköp som är på minst 20 000 kr
  • 4 % på inköp hos Komplett

Vid köp på över 20 000 kronor registreras först 0,5 % i bonus vid köpet. Resterande bonus (0,5 %) registreras den sista gällande månad.

Begränsningar

Det går maximalt att tjäna 500 poäng under en månad och 2000 poäng under en 12 månaders period. Det innebär en bonus på maximalt 500 kr/mån eller 2000 kr/år.

Utbetalning

Poängen som tjänas in går att se i inloggat läge. Där går det även att använda dessa för att minska beloppet som ska betalas ut på kommande kreditkortsfaktura. Som jag förstår kan inte pengarna tas ut eller användas till annat.

Vad kostar det?

Kortet är gratis och genom att ha E-faktura betalas inte heller något för faktura. För mig är det helt gratis – och ger bonuspoäng på allt.

Har jag Komplett?

Jag har haft Kompletts kreditkort under ett par år. Förr använde jag det som primärt betalkort men har nu gått över till Rocker. Däremot gillar jag Komplett som ett kompletterande bonuskort när jag nått maxtaket på andra kort. Dessutom använder jag det vid inköp av vitvaror och elektronik för att få extra försäkringsskydd.

För vem passar Kompletts bonus?

Bonusens styrka är ”4 % hos Komplett” samt ”1% på stora inköp”. Att få 0,5 % är inte unikt och det finns hos flera andra kort. Kommer du handla från Komplett för en större summa, eller vid flera tillfällen, kan det vara ett enkelt sätt att få ner kostnaden.

Det kan även användas som kompletterande bonuskort – dvs. att du handlar med det när du inte kan utnyttja andra bonusar och förmåner.

Kompletts kreditkort har fler fördelar än dess bonussystem. Jag har däremot enbart valt att fokusera på bonusprogrammet.

FAQ

Hur mycket är bonusen värd?

En poäng hos Komplett motsvarar 1 krona.

Var kan jag se bonuspoäng hos Komplett?

Antalet bonuspoäng presenteras både på fakturan samt på Mina Sidor som nås via Komplett.se.

Används poängen automatiskt?

Nej, du behöver aktivt gå in på Mina Sidor och ange hur stor bonus som önskas användas för att delbetala kommande faktura.