Rocker Bonus – Så fungerar den

 

OBS – ROCKER HAR BYTT BONUSPROGRAM

 • Nu är Rockers bonusprogram mycket dåligt och är inget jag längre rekommenderar. 

 

Med 5% i bonus är Rocker det överlägset bästa bonuskortet – enligt mig. Här beskrivs hur Rockerbonus beräknas och hur jag maximerar den.

Tips!

⭐ RefunderFå cashback i 1000 E-butiker. 50 kr för att öppna ett gratis konto.

Så hög bonus ger Rocker

Beroende på kort ges olika hög grundbonus.

 • Standard – 0 %
 • Plus – 0,25 %
 • Premium – 0,5 %

Denna nivå kan däremot höjas med 0,5% för varje person som värvas till detta kort. Om du exempelvis har Plus och värvar 2 personer kommer din bonus att vara 1,25%.

Begränsningar

Oavsett kort betalas aldrig en bonus ut på mer än 500 kronor per månad. De olika korten har även vissa begränsningar gällande procentsatsen som går att nå upp till.

 • Standard – Max 1 %
 • Plus – Max 5 %
 • Premium – Max 10 %

Utbetalning

Den första varje månad betalas upp till 500 kronor ut till kortkontot. Det visas som BONUS på transaktionshistoriken. Pengarna kan användas för kortbetalning, föras över till sparkonto eller tas ut till bankkonto.

Vad kostar det?

Rocker har tre olika paket – och olika begränsningar gällande hur hög bonus som kan tjänas.
Button

 • Standard

Är gratis men ger bara tillgång till digitalt kort. Maximal bonus som kan tjänas är 1 %. Använder du exempelvis Google Pay kan det vara ett bra startalternativ eftersom det är gratis.

 • Plus

Kostar 29 kronor per månad och ger maximalt 5 % i bonus. Eftersom maximal bonus att tjäna är 500 kronor per månad är det klart värt att ha denna nivå om man lyckats nå de högre bonusnivåerna. Detta kort ger mig 500 kronor per månad.

 • Premium

Kostar 99 kronor per månad och ger maximalt 10 % i bonus. Men i likhet med övriga nivåer är det max 500 kr som går att få per månad. Kortet är bara fördelaktigt (utifrån ett bonusperspektiv) om du behöver ha 10 % för att uppnå till maximal månadsbonus. Själv når jag den nivån med Plus vilket blir billigare per månad.

Dessutom bonus på lån…

Rocker har en räntefri kredit som kan utnyttjas i 30 dagar. Visserligen är det en låg summa men det intressanta är att man kan utnyttja krediten för att få sparränta eller bonus – och sedan återbetala utan kostnad.

 

 

Har jag Rocker?

Ja, jag har haft Rocker i över ett år. Genom att jag värvat 10 personer har jag nått maximal bonusnivå och får därmed 5% (max 500 kr per månad). Det är därmed min överlägset största kortbonus per månad.

För vem passar Rocker Bonus?

Rocker Bonus passar framförallt dig som är på något sätt värvar några andra att skaffa detta kort. Utan värvning ger Rocker Plus bara 0,25 % och med månadsavgiften blir det inte kostnadseffektivt. Kan du värva vänner, släktingar eller bloggläsare finns möjlighet till mycket fin kortbonus.

Fem sätt att maximera bonusen

 1. Värva andra. Både du och den du värvar får bonus. Du får 0,5 % högre nivå på alla inköp.
 2. Hela familjens kortinköp. Se till att hela familjens kortinköp hamnar på kortet. Detta för att få ut maximal bonus dvs. 500 kronor per månad. Har du full bonus men fortfarande köp att göra varje månad? Låt din sambo även teckna ett kort.
 3. Utnyttja erbjudanden. Rocker har ibland kampanjer som exempelvis kan vara ”sätt in 15 000 kronor och få 50 kr”.
Läs mer på Rocker.se

FAQ

Hur får man 500 kr i bonus på Rocker?

Med Rocker Plus ges 0,25 % och Premium 0,5 %. För varje ny värvad person ges ytterligare 0,5 %. Maximal bonus per månad är 500 kr.

När betalas bonus ut från Rocker?

Bonusen betalas ut den första varje månad. Insättningsbonus kan ha andra datum.

Vad är Rocker Spar?

I appen finns möjlighet att öppna sparkonto. Ett sätt att få avkastning på pengarna till de används för kortbetalning.