Om

Jag heter Johan Hummelgård och driver Kortbonus.se. Idén till sidan föddes när jag skulle förklara för en vän hur jag fick trippla bonusar på alla ICA-inköp. Detta genom att kombinera tre olika bonusprogram vid samma tillfälle 😊

Jag och Kort

Jag har länge haft ett stort intresse för kort och betalningslösningar. Inte främst utifrån ett tekniskt perspektiv utan användarmässigt. Det började med ett konto på Neteller och deras debetkort för att enkelt kunna överföra pengar mellan olika tjänster på nätet och därefter tecknades Revolut för att kunna skicka pengar gratis utomlands osv… Här kan du se vilka kort jag har idag och vilken kortbonus jag får på dem.

Mitt intresse har även följt med in i arbetslivet då jag under många år skrivit artiklar till Alltomkreditkort.se och andra jämförelsesidor online. Att jag även intresserar mig för betalningar över blockkedjor och kryptovalutor är alltså inte heller oväntat.

Mitt mål

Mitt mål är att samla minst 10 000 kronor per år via bonusar. Detta utan att behöva köpa något extra eller planera mina inköp. Du kan följa mina framsteg här.

Betallänkar

En del utlänkar från sidan är affiliatelänkar. Det betyder att jag kan få provision om någon klickar på länken och sedan registrerar sig för en tjänst eller ett kort. Jag skriver däremot alltid utifrån egna åsikter och kommer aldrig att presentera en tjänst mer fördelaktig enbart för att jag ska tjäna mer på detta.

Kontakta mig

Enklast är att kontakta mig via info AT skribentus.se

Ha det gott och lycka till med att samla kortbonus!