Refunder Pay Bonus – Så fungerar den

Refunder Pay ger 1 % på alla inköp – överallt. Dessutom är kortet gratis första året. Ett enkelt sätt att få över 1000 kronor per år.

Så fungerar Refunder Pay Bonus

Refunder Pay är ett kreditkort som ges ut av cashbackföretaget Refunder. När kortet används ges 1 % i bonus som sätts in på personens konto hos Refunder. Det är även möjligt att beställa ett extrakort gratis så att flera familjemedlemmar tillsammans kan tjäna bonus.

Med 1% på allt är Refunder Pay ett av de bästa bonuskorten. Detta i alla fall första året då det är gratis. Sedan kostar det 395 kronor.

Få 200 kronor – Gratis kort första året!

Följ länken pvan och skapa ett kontot hos Refunder. Därefter kan ansökan ske till Refunder Pay. Det ger 50 kronor respektive 200 kronor i välkomstbonus!

Begränsningar

Någon övre begränsning för hur stor mycket som kan tjänas finns inte.

Utbetalning

All bonus som tjänas in med Refunder Pay sätts automatiskt in på personens konto hos Refunder. Det är därmed samma konto som cashback samlas på om gratistjänsten Refunder används. När det är minst 100 kronor går det att ta ut pengarna till eget bankkonto.

Vad kostar det?

Första året är Refunder Pay gratis. Därefter är det en årskostnad på 395 kronor.

En person som handlar med kort för 10 000 kronor per månad kommer därmed tjäna 1200 kronor första året. Andra året blir det 805 kronor då 395 kronor går till årsavgiften.

Har jag Refunder Pay?

Nej, jag har inte detta kort. Däremot använder jag gratistjänsten Refunder för att få cashback i över 1000 E-butiker. Med 1% är det däremot mycket fördelaktigt.

För vem passar Refunder Pay?

Jag anser att Refunder Pay passar personer som inte redan har ett ”kort som ger bonus på alla inköp”. Det är även orsaken till att jag inte har det då jag använder Rocker som ”vardagskort”.

Tre sätt att maximera bonusen

  1. Utnyttja välkomstbonusen

Registrera dig för Refunder här samt kreditkortet Refunder Pay här. Då ges en total välkomstbonus på 250 kronor.

  1. Köp allt med kort

Försök att köpa så mycket som möjligt med kortet. Glöm inte att använda det som betalningsmedel på abonnemang och streamingtjänster.

  1. Utnyttja första året

Första året är kortet gratis. Därmed finns ingen risk att årsavgiften ”äter upp” förtjänsten. Kolla sedan hur mycket du handlat med kortet under året. Är det värt att ha kvar det för en årsavgift på närmare 400 kronor eller finns bättre alternativ?

Ansök om Refunder Pay

FAQ

Hur stor bonus ger Refunder Pay?

Med kreditkortet ges 1 % på alla inköp

Måste jag ha konto på Refunder för att teckna kreditkortet?

Ja, börja med att skaffa ett gratis konto. Sedan kan ansökan om kreditkort ske.

Vad är skillnaden mellan Refunder och Refunder Pay?

Refunder är en gratis cashbacktjänst som ger cashback i över 1000 E-butiker. Refunder Pay är ett kreditkort med bonus och försäkringar – som ges ut av Refunder.