Få SAS Eurobonuspoäng med Foodora

Beställer du ibland mat via Foodora? Lägg in ditt SAS Eurobonus-nummer och få poäng på alla inköp!  Om du  inte vill flyga för pengarna går de alltid att växla till Cooppoäng och mat.

Koppla Eurobonus till Foodora

  1. Skapa konto hos SAS Eurobonus

Att skapa konto hos SAS Eurobonus är gratis. Därefter rekommenderas att du kopplar dina vanliga bank- och kreditkort till bonusprogrammet. Då får du automatisk poäng om du handlar hos någon ansluten butik.

2. Skapa konto hos Foodora

Har du inte konto hos Foodora än? Använd denna länk och få 100 kronor rabatt på din första order förutsatt att du handlar för minst 200 kr.

3. Börja en order på Foodora

Välj en måltid eller annat i appen Foodora. Lägg i kundkorgen och gå vidare till betalning. Se bild nedan. Längst ner på sidan kan du ange ditt SAS Eurobonus nummer. Du behöver inte genomföra betalningen utan kan nu backa och ta bort sakerna ur kundkorgen. Men nu kommer det vara sparat till nästa gång du skapar en korg med mat i appen.

4. Få SAS Eurobonus Poäng

Vid köp genom appen ges nu 10 poäng per 100 kronor. Om du handlar för minst 500 kronor ges dubbla poäng.

5. Använd poängen

Jag flyger inte och kommer därmed att växla SAS Eurobonuspoängen till Coop poäng. Dessa använder jag sedan för att köpa bonuscheckar hos Coop.

Så får du ännu fler Eurobonuspoäng

  1. Teckna kreditkort

Med kreditkort från SAS ges Extrapoäng på allt som köps med kortet. Det enklaste sättet att snabbt samla poäng.

Läs även...  Vad är skillnaden på bonus och cashback?

2. Maximera Eurobonus

Koppla alla dina kort till SAS Eurobonus. Läs mer här. 

3. Maximera Coop

Det är möjligt att växla Coop poäng til SAS Eurobonuspoäng. Så se till att maximera poängförtjänsten hos Coop och dess samarbetspartners. Däremot är poängen generellt mer värda hos Coop än om de växlas till SAS.